Business Internaţional

Mărturia surpriză a unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Ce stil de viaţă duce unul dintre cei mai de succes investitori în viaţă

Mărturia surpriză a unuia dintre cei mai bogaţi oameni...

Autor: Andreea Tobias

31.12.2022, 09:36 1744

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume mărturiseşte că mănâncă asemenea unui copil de 6 ani: "Este categoria cu cea mai mică rată de mortalitate”. Micul dejun, comandat de la McDonald's, constă adesea în cârnaţi, ouă şi McMuffins cu brânză.

Warren Buffett este o legendă vie. Aflat de mult timp pe podiumul celor mai bogaţi oameni din lume, el se numără printre cei mai de succes investitori în viaţă. El este, de asemenea, cel care a inventat Giving Pledge, angajamentul semnat şi de prietenul său Bill Gates şi de alţi câţiva miliardari de a dona aproape întreaga lor avere în scopuri caritabile de-a lungul vieţii.

The Insider scrie că magnatul de 92 de ani consumă în medie cel puţin 5 cutii de Coca Cola pe zi, de preferinţă Cherry Coke.

Micul dejun, comandat de la McDonald's, constă adesea în cârnaţi, ouă şi McMuffins cu brânză (aproximativ 500 de calorii).

Un prânz tipic constă într-un hot-dog Dairy Queen cu brânză şi chili şi îngheţată de căpşuni cu alune zdrobite (650 de calorii).

Cina poate fi paste cu pui de la un lanţ de pizzerii (1.500 de calorii). De asemenea, se spune că îi place să înmoaie cartofii prăjiţi în mousse de ciocolată.

Pentru Fortune, Buffett declara la un moment dat: "Am verificat tabelele şi am constatat că cea mai mică rată de mortalitate este în rândul copiilor de 6 ani, aşa că am decis să mănânc ca un copil de 6 ani".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO