Business Internaţional

MAE cere românilor să părăsească imediat sudul Libanului

MAE cere românilor să părăsească imediat sudul...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.10.2023, 11:26 45

„Ministerul Afacerilor Externe a actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, în contextul deteriorării situaţiei de securitate din regiune. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în contextul deteriorării situaţiei de securitate din regiune, a fost actualizat avertismentul de călătorie pentru Republica Libaneză, disponibil la https://www.mae.ro/node/2896. Astfel, MAE recomandă ferm părăsirea imediată a zonelor din sudul Libanului (regiunea din sudul râului Litani), având în vedere confruntările armate recente din zona de frontieră libanezo-israeliană. Totodată, MAE recomandă evitarea tuturor călătoriilor în Liban, iar cetăţenilor care se află deja în Liban, evaluarea cu responsabilitate a necesităţii rămânerii pe teritoriul acestui stat”, potrivit unui comunicat de presă.

Cetăţenii români care se află în Republica Libaneză pot solicita asistenţă Ambasadei României la Beirut, apelând numerele de telefon +961 5 924 849, +961 5 920 432, +961 5 920 452. Totodată, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, pot apela direct numărul de urgenţă +961 76 775 503.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO