Business Internaţional

Jelena Ostapenko: Voiam să îmi fac jocul, deşi greşeam. Totul s-a întors în favoarea mea

Jelena Ostapenko: Voiam să îmi fac jocul, deşi...

Autor: Andrei Pal

10.06.2017, 18:33 146

Finalul a găsit-o vizibil emoţionată, atunci când organizatorii i-au pus microfonul în faţă pentru primele reacţii. ”Nu pot să cred că sunt campioană! Ştiam istoria, ştiam că atunci când m-am născut a câştigat Kuerten, sunt fericită, era visul meu şi sunt foarte, foarte fericită!”, a spus Ostapenko, la Eurosport.

Întrebată cum a gestionat momentul dificil din setul al doilea, atunci când Simona Halep avea 3-0 şi minge de 4-0, jucătoarea letonă a răspuns: ”Ştiam că Simona e o jucătoare mare, eu voiam să îmi fac jocul deşi greşeam. Dar totul s-a întors în favoarea mea, am luptat pentru fiecare punct şi mă bucur că s-a terminat totul în favoarea mea. Mulţumesc oamenilor pentru tot, e un vis să fiu campioană la Roland Garros!”.

În finalul discursului, Jelena Ostapenko a trimis "bezele" către loja care a susţinut-o: ”Mulţumesc echipei, mamei, agentului meu, tuturor celor care m-au susţinut în această săptămână! Thank you, guys!”, a conchis letona la Eurosport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO