Business Internaţional

Internauţii sunt cu moralul la pământ: Unul dintre cele mai cool evenimente ale acestei toamne s-a anulat

Internauţii sunt cu moralul la pământ: Unul dintre...

Autor: Iulian Tenchiu

14.09.2019, 19:02 326

Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us”, este exact ceea ce pare, un evenimet în cadrul căruia peste 10.000 de oameni aveau de gând să invadeze celebra Area 51 din Nevada pe 20 septembrie. Înainte de invazie, oamenii aveau nevoie să petreacă, aşa că organizatorii evenimentului care s-a născut pe Facebook au anunţat că vor organiza o petrecere uriaşă într-un orăşel apropiat de celebra bază aeriană americană, dar totul s-a năruit rapid.

Motivul din spatele nebuniei este simplu de dedus, participanţii voiau să vadă dacă baza aeriană din Nevada chiar adăposteşte în secret exemplare extraterestre aşa cum se vehiculează de ani buni, însă totul s-a încheiat la fel de rapid cum a început, scrie Business Insider.

 „Din cauza lipsei de infrastructură, a proastei planificări, a riscurilor şi a incapacitatea de a oferi siguranţa celor peste 10.000 de participanţi, am decis să anulăm totul. Nu vom tolera să fim împlicaţi într-un scandal precum FYREFEST 2.0(n.r. un festival destinat bogaţilor, care s-a dovedit a fi o escrocherie) şi riscăm să ne confrutăm cu o catastrofa umanitară din cauza lipsei de resurse”, au declarat organizatorii festivalului Alienstock.

Pentru „Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us” s-au înscris pe Facebook peste două milioane de oameni, şi au fost create câteva pagini ce au reuşit să strângă zeci de mii de like-uri, semn că până la momentul anulării, această glumă online promitea să devină una dintre cele mai importante şi inedite evenimente ale toamnei 2019.

Chiar dacă festivalul s-a anulat, organizatorii evenimentului susţin mutarea petrecerii monstru în Las Vegas, după ce vor răvăşi baza din Nevada în căutare de E.T. Petrecerea va avea loc pe 19 septembrie.

Motivul pentru care Alienstock a căzut, a fost viteza cu care a evoluat toată situaţia, pentru că oamenii au început să rezerve camere în hotelurile din zonă sau chiar şi-au plătit locurile de camping, totul numai ca să prindă un loc în primul rând la invazie. Atunci organizatorii au anunţat petrecerea, iar în scurt timp au înţeles că lipsurile din Rachel aveau să omoare cea mai tare petrecere a toamnei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO