Business Internaţional

Hillary Clinton intenţionează să revină în campania electorală începând de joi

Hillary Clinton intenţionează să revină în campania...

Autor: Mediafax

14.09.2016, 09:15 5082

Candidata democrată la preşedenţie, Hillary Clinton, îşi va relua joi campania electorală, ea fiind nevoită să întrerupă participarea sa la campanie pentru câteva zile, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie, a anunţat un purtător de cuvânt al acesteia, citat de Reuters online. 

Clinton "şi-a petrecut ziua recuperând lectura dosarelor şi făcând apeluri" şi a mai urmărit la televiziune un discurs al preşedintelui Obama pe care acesta l-a susţinut la Philadelphia, a declarat purtătorul de cuvânt Nick Merrill.

Imagini incredibile cu viaţa copiilor bogaţi din Dubai

Cum arată rusoaica de 23 de ani care a renunţat la cariera de economist pentru a ajunge cea mai frumoasă stewardesă din Rusia

Cum arată cea mai frumoasă plajă din lume: Stiniva din Croaţia. Este un paradis aproape de România

Hillary Clinton a părăsit brusc ceremonia de comemorare a victimelor din atacurile de la 11 septembrie din cauza unei probleme de ordin medical. Luni, ea a fost nevoită să-şi anuleze turneul electoral de două zile în California, fiind diagnosticată cu pneumonie.

"Îmi doresc doar să-mi revin şi să mă întorc în cursa electorală cât mai repede", a declarat Hillary Clinton, în cadrul unui interviu pentru postul CNN, adăugând că a ignorat iniţial recomandările medicului de a se odihni.

"Pur şi simplu nu am crezut că va fi ceva atât de grav", a spus Clinton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO