Business Internaţional

Gigantul american Time Warner a raportat profituri trimestriale mai mari decât cele aşteptate

Gigantul american Time Warner a raportat profituri...

Autor: Anca Olteanu

08.02.2017, 16:41 162

Compania cu sediul în New York, care urmează să fie cumpărată de AT&T, a raportat o creştere de 1,5% în al patrulea trimestru, adăugând că fuziunea va fi finalizată la finalul anului 2017.

Time Warner, care deţine studiourile de filme Warner Bros, dar şi canalele CNN şi HBO, a raportat venituri nete de 317 milioane de dolari sau 40 de cenţi pe acţiune, din operaţiunile aflate în desfăşurare, de la 857 de milioane de dolari sau 1,06 dolari pe acţiune, cu un an înainte.

Profitul Warner Bros, cel mai mare generator de profit din companie, a crescut cu 17%, ajungând la 3,87 miliarde de dolari.

Filmul „Fantastic Beasts” a încasat peste 800 de milioane de dolari, la nivel global, până la data de 5 februarie, potrivit Box Office Mojo.

Venitul HBO, care găzduieşte serialele „Game of Thrones” şi „Westworld”, a crescut cu 5,6%, ajungând la 1,49 miliarde de dolari.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a opus, în timpul campaniei electorale, ofertei în valoare de 85,4 miliarde de dolari lansată de AT&T pentru Time Warner.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO