Business Internaţional

Fotbalistul Zinedine Sidane a semnat primul său contract profesionist

Fotbalistul Zinedine Sidane a semnat primul său contract...

Autor: Petru Mazilu

14.01.2024, 14:55 46

Fotbalistul Zinedine Sidane a semnat primul său contract profesionist cu o echipă din Mexic. Este vorba despre un fotbalist de 17 ani, considerat o speranţă a fotbalului mexican. Numele său a fost ales de părinţi, în cinstea celebrului fotbalist francez Zinedine Zidane, potrivit Le Figaro.

Mexicanul José Gildardo l-a numit pe unul dintre fiii săi Zinedine Sidane în cinstea legendei fotbalului francez. El a dezvăluit că numele a fost scris greşit la starea civilă unde ofiţerul a notat s în loc de z.

„De ce cu un S şi nu cu un Z? Pentru că la înregistrarea în starea civilă din Mexic, persoana nu a scris-o corect...”, a povestit tatăl în publicaţia So Foot.

Tatăl este un mare fal al lui Zidane şi a dezvăluit că a fost marcat de finala Cupei Mondiale 2006 cu Italia.

Fiul său, Zinedine Sidane Hernandez Quezada, în vârstă de 17 ani, a semnat primul său contract profesionist cu Chivas de Guadalajara, o echipă din ligile inferioare din Mexic. Este o extremă stângă foarte talentată, susţine tatăl.

Zinedine Sidane mai are doi fraţi care au şi eu numele unor fotbalişti cunoscuţi din Brazilia şi Mexic. Alegerile numelor au fost făcute împreună cu soţia şi mama copiilor, a precizat José Gildardo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO