Business Internaţional

Fosta navă amiral a marinei britanice, scoasă la vânzare pe un site de licitaţii

Fosta navă amiral a marinei britanice, scoasă la vânzare pe un site de licitaţii

H.M.S Ark Royal

Autor: Traian Terzianm

30.03.2011, 15:30 43

Portavionul britanic H.M.S Ark Royal, care a fost scos din uzdin cauza reducerilor bugetare de anul trecut, a fost scoas lavânzare pe un site de licitaţii de către Ministerul Apărării, cuscopul de a obţine un preţ cât mai mare, conform FinancialTimes.

Fosta navă amiral a marinei britanice, care a fost scoasă dinfuncţiune şi ancorată în portul Portsmouth, este vândută pe site-ulediposals.com care aparţine Departamentului de Echipamente şiÎntreţinere a armamentului flotei britanice.

Persoanele sau organizaţiile interesate în achiziţionarea navei,ce a fost lansată la apă de către Regina Angliei în anul 1981,trebuie să îndeplinească condiţiile impuse de Ministerul Apărării-spaţiu de depozitat şi posibilitatea de a o întreţine.

"Trebuie să fim siguri de viabilitatea persoanei sauorganizaţiei care doreşte cumpărarea acestei nave, asigurându-ne căau unde să o depoziteze şi să o întreţină", a spus Tim Foreman,purtătorul de cuvânt al Departamentului de Echipamente şiÎntreţinere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO