Business Internaţional

Forum islamic: “Americanilor! Încă este legal să vă luăm gâturile”.

02.05.2011, 11:44 1277

După aflarea veştii că Osama Bin Laden a fost ucis, peforumurile islamice au apărut mai multe mesaje care încurajeazăpoporul să lupte în continuare împotriva armatelor din vest, scrieReuters.com.

"Doamne, te rog fă ca aceste veşti să nu fie adevărate. Dumnezeusă te blesteme Obama", scria pe un forum în limba arabă. "Ohamericanilor, încă este legal să vă luăm gâturile".

Armata Statelor Unite l-a omorăt pe Bin Laden într-un atac carea avut loc în ascunzătoarea acestuia din Pakistan, potrivitdeclaraţiilor preşedintelui american Barack Obama. "Timp de zeceani nu l-au prins pentru că era ascuns în munţi. Acum l-au omorătîn apropierea oraşului Islamabad. Interesant", mai scria pe un altforum.

Forumiştii islamici însă au scris că moartea lui Bin Laden nu vaschimba dorinţa lor de a lupta în continuare împotriva puterilordin Vest. "Deşi Osama a fost omorât, mesajul său va rămâne mereuviu. Fraţi şi surori, aşteptaţi şi vedeţi , moartea lui este obinecuvântare deghizată", potrivit unui post de pe un alt forumislamic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO