Business Internaţional

Donald Trump sugerează că ar putea să nu accepte o eventuală înfrângere în scrutinul prezidenţial

Donald Trump sugerează că ar putea să nu accepte o...

Autor: Mihai Draghici

19.07.2020, 19:57 157

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat opoziţia democrată că ar putea încerca să comită fraude electorale, semnalând că nu va accepta uşor o eventuală înfrângere în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie.

Donald Trump a subliniat că nu îi place să fie învins. "Nu sunt o persoană care ştie să piardă. Nu îmi place să pierd. Nu mi se întâmplă des să pierd, nu îmi place să pierd", a afirmat Donald Trump într-un interviu acordat postului Fox News.

Liderul de la Casa Albă a acuzat din nou că votul prin corespondenţă, promovat de Partidul Democrat (opoziţie) în contextul pandemiei, "va conduce la fraude electorale".

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că nu va accepta o eventuală înfrângere în scrutinul prezidenţial din noiembrie, Trump a precizat: "Nu, va trebui să văd". Întrebat din nou dacă va accepta rezultatul, Trump a explicat: "Nu am de gând să spun pur şi simplu «da». Nu am de gând să spun «nu» (...)".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO