Business Internaţional

Donald Trump, sugerând că va candida la preşedinţia SUA: Mi-ar plăcea să-i spun lui Obama "Eşti concediat!"

Donald Trump, sugerând că va candida la preşedinţia SUA: Mi-ar plăcea să-i spun lui Obama "Eşti concediat!"

Autor: Radu Racu

17.04.2011, 16:54 40

Miliardarul american Donald Trump a jucat multe roluri îndiscursul susţinut sâmbătă în statul Florida: maestru de ceremonii,analist economic şi critic politic al preşedintelui Barack Obama,însă nu şi-a anunţat poziţia pe care o aştepta mulţimea adunatăsă-l asculte: cea de candidat al partidului Republican pentrualegerile prezidenţiale din 2012, scrie Los Angeles Times.

Omul de afaceri a făcut însă mai multe comentarii prin care sugeracă ar putea concura împotriva actualului şef al administraţiei dela Casa Albă.

"Mai avem mult de parcurs până să putem spune asta ("E[ticoncediat" - n.red.). Este prea devreme, şi să fiu sincer, camvulgar, dar îmi stă pe creier", a declarat Donald Trump,referindu-se la replica sa celebră din propriul show de televiziune"Ucenicul".

Trump a susţinut că ar putea revigora economia Americii,datorită experienţei sale mondiale.

"Mai mereu am ieşit învingător. Nu vreau să mă laud, însă ţaraasta are nevoie de acest gen de persoană, fie că sunt eu saualtcineva", a declarat Trump.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO