Business Internaţional

De la catedră, la casa de marcat. Un profesor a renunţat la predat şi s-a angajat la supermarket

De la catedră, la casa de marcat. Un profesor a...

Autor: Simona Chirciu

26.08.2022, 22:23 1167

De la catedră, la casa de marcat. Un profesor a renunţat la predat şi s-a angajat la supermarket: „Câştig 12.000 de dolari în plus pe an”.

Seth Goshorn (28 de ani, SUA) a postat pe Tik Tok că a primit un nou loc de muncă la Walmart, iar clipul a deveniv viral.

"Părăsesc învăţământul după şase ani pentru a lucra ca manager la Walmart şi a câştiga mai mult, fără a-mi fi necesară diploma", a scris el în descrierea clipului, în care apare purtând o uniformă Walmart şi ţinând în mână o alta.

Goshorn iubeşte să predea, dar a declarat pentru Good Morning America că şi-a schimbat locul de muncă pentru un singur motiv: banii.

La şcoală, era profesor la clasa a II-a şi câştiga 43.000 dolari pe an, iar la Walmart e responsabil de magazin şi de descărcarea tirurilor cu produse, iar salariul este 55.000 dolari, fără bonusuri.

Tânărul spune că îşi doreşte ca profesorii să fie plăţiţi corect. „Doar gândiţi-vă cât de buni pot fi profesorii dacă s-ar putea concentra doar pe predat, nu să fie nevoiţi să aibă un al doilea job în weekend”.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO