Business Internaţional

Cum a transformat un fotograf din Londra cele mai importante obiective turistice din lume în adevărate opere de artă. Galerie FOTO

Statuia lui Iulius Cezar din Las Vegas ţinând în mână un selfie stick.

Galerie FOTO

10.07.2016, 17:18 1102

Rich McCor, un fotograf londonez, a transformat cele mai cunoscute obiective turistice şi monumente din lume în opere de artă alternative, alăturându-le hârtie decupată, de diferite forme. Rezultatul este transpus în poze care au strâns peste 160.000 de aprecieri pe contul său de Instagram, fiind unul dintre conturile care a înregistrat cea mai mai creştere în ultimul an, scrie Daily Mail.

Folosind hârtie decupată în diferite forme, siluete ori ilustrând obiecte, McCor a transformat Roata din Londra într-o bicicletă, Big Ben-ul într-un ceas, iar statuii lui Iulius Cezar din faţa faimosului Palat al lui Cezar din Las Vegas i-a adăugat un „băţ de selfie”.

"Totul a început în Londra când am transformat Roata într-o bicicletă, iar de acolo am făcut o serie întreagă de poze. Îmi place când turiştii vin şi mă întreabă ce fac. Când le arăt pozele, mai întâi sunt confuzi, apoi zâmbesc şi în cele din urmă se amuză de-a dreptul", spune fotograful. 

Daily Mail prezintă cele mai importante „capodopere” ale fotografului într-o galerie foto.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO