Business Internaţional

Cinci combinaţii de culori care se potrivesc întotdeauna

Cinci combinaţii de culori care se potrivesc întotdeauna
28.04.2014, 13:35 3157

Nu ştii cum să introduci culorile în garderoba ta? Preferi să mizezi mereu pe alb şi negru pentru că ştii că nu vei da greş niciodată? Nu trebuie să-ţi fie frică de culori; dacă ştii câteva reguli esenţiale poţi mixa nuanţele ca un cunoscător. 

Să explicăm exact ce culoare ar trebui să aibă un articol vestimentar ca să poată fi combinat cu un altul într-o altă nuanţă poate deveni complicat. Aşa că cel mai simplu ar fi să ştii ce combinaţii de culori poţi folosi într-o ţinută fără să îţi fie teamă că lumea se va uita ciudat la tine.

Spre exemplu, una dintre variantele prin care mergi la sigur este cea format din roz şi gri. În general, culorile deschise acceptă foarte bine griul, dar rozul şi griul cenuşă sunt precum un mariaj perfect. Dacă ţi se pare că e prea mult roz, poţi încerca doar o cravată în această culoare.

Citiţi mai multe despre cele cinci combinaţii de culori pe: www.gq.ro/style/12503138-cinci-combinatii-de-culori-care-merg-intotdeauna/galerie-foto/poza-2

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO