Business Internaţional

Care este ţara ce a fost desemnată cea mai sigură destinaţie din lume pentru călătorii

Care este ţara ce a fost desemnată cea mai sigură...

Autor: Business Magazin

28.01.2024, 07:31 7105

Canada ocupă meritat prima poziţie în lume drept cea mai sigură ţară pentru călători, datorită diversităţii, incluzivităţii şi ratelor reduse de criminalitate şi terorism.

Raportul anual al Berkshire Hathaway Travel Protection subliniază faptul că oraşe precum Montreal şi Toronto, alături de peisajele uimitoare din parcurile naţionale Jasper şi Banff, oferă călătorilor un nivel ridicat de securitate şi pace în timpul experienţelor lor de explorare.

Canada a obţinut recent titlul prestigios de cea mai sigură ţară din lume pentru călători, depăşind numeroase naţiuni europene, conform unui raport realizat de Berkshire Hathaway Travel Protection, o companie americană de asigurări de călătorie. Clasarea în vârf reflectă reputaţia Canadei pentru diversitate, incluziune şi rate impresionant de scăzute ale criminalităţii şi terorismului. Această recunoaştere asigură că turiştii care explorează diverse destinaţii canadiene, de la oraşele pline de viaţă precum Montreal şi Toronto până la parcurile naţionale uimitoare Jasper şi Banff, pot experimenta un sentiment de siguranţă, fie că merg singuri sau în grupuri, informează Pubity.

Restul celor mai sigure ţări din top 10 este în mare parte dominat de naţiuni europene. Elveţia a obţinut poziţia a doua, renumită pentru pacea şi ratele scăzute de criminalitate. Norvegia a ocupat locul al treilea, urmată de Irlanda, Olanda, Regatul Unit, Portugalia, Danemarca şi Islanda. Australia, singura ţară non-europeană din top 10, a obţinut locul zece.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO