Business Internaţional

Business MAGAZIN. Villa Certosa, una dintre bijuteriile imobiliare ale fostului premier italian Silvio Berlusconi, este scoasă la vânzare pentru 500 de milioane de euro. Conacul a găzduit de-a lungul timpului personaje controversate precum Vladimir Putin, Tony Blair sau George W. Bush

Business MAGAZIN. Villa Certosa, una dintre bijuteriile...

Autor: Iulian Tenchiu

01.02.2024, 13:19 194

Proprietatea luxoasă de pe plaja din Sardinia a fostului premier italian Silvio Berlusconi, unde acesta şi-a petrecut vacanţele alături de cei mai puternici lideri ai lumii, urmează să fie scoasă la vânzare pentru 500 de milioane de euro, scrie Financial Times.

Cei cinci copii ai defunctului Berlusconi, care a murit în iunie anul trecut la vârsta de 86 de ani, au fost de acord să vândă proprietatea, care va fi comercializată în sistem privat de către Dils, un consultant imobiliar cu sediul la Milano.

Proprietatea somptuoasă, care dispune de 68 de camere, acces direct la Marea Mediterană, mai multe piscine, terenuri de tenis, grădini de mărimea a 80 de terenuri de fotbal şi un amfiteatru, i-a găzduit cândva pe fostul preşedinte american George W. Bush şi pe fostul premier britanic Tony Blair.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO