Business Internaţional

Business MAGAZIN. Sfârşitul unei ere: Philip Berlinski, trezorierul Goldman Sachs, părăseşte banca unde a făcut carieră de peste două decenii. Executivul pleacă la fondul de investiţii Milenium Management, îngroşând rândurile oficialilor de top care părăsesc puternica bancă americană

Business MAGAZIN. Sfârşitul unei ere: Philip Berlinski,...

Autor: Iulian Tenchiu

11.04.2024, 13:17 103

Philip Berlinski, trezorierul Goldman Sachs, pleacă de la puternica bancă americană după 24 de ani, pentru a lucra la fondul speculativ Milenium Management din New York, scrie Financial Times.

Goldaman Sachs s-a dovedit a fi în ultimul timp terenul de vânătoare perfect pentru fondul de la New York, care a continuat să recruteze oficiali de top din cadrul băncii americane. Fondul de 62,2 miliarde de dolari caută să-şi extindă echipa de profesionişti de la vârful companiei.

Printre alte plecări recente de la banca americană se numără Jim Esposito, mâna dreaptă a directorului executiv Goldman Sachs David Solomon, şi Beth Hammack, codirector al grupului de finanţare al băncii şi una dintre cele mai importante femei din cadrul Goldman.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO