Business Internaţional

Business MAGAZIN. Povestea tânărului care a ajuns în SUA doar cu o foarfecă şi un vis. El face face milioane de dolari pe an din unul dintre cele mai banale joburi care există

Business MAGAZIN. Povestea tânărului care a ajuns în...

Autor: Iulian Tenchiu

12.09.2023, 13:28 493

Gabriel Feitosa are un talent deosebit pentru a transforma animalele de companie în artă. La salonul său de îngrijire din San Diego, orice este posibil: Bernedoodles devin girafe şi pudeli devin Pokémoni, scrie CNBC.

Feitosa, originar din São Paulo, Brazilia, a deschis Gabriel Feitosa Grooming Salon în 2018, valorificând o piaţă globală de îngrijire a animalelor de companie de 1,3 miliarde de dolari. Businessul său îi aduce în conturi tânărului de 31 de ani  nu mai puţin de 1,3 milioane de dolari pe an.

Feitosa şi cei 10 angajaţi ai săi îngrijesc aproximativ 20 de câini pe zi şi cel puţin 500 pe lună. Dar multe dintre animalele cu care lucrează nu primesc doar o tunsoare - ci şi o schimbare completă de look.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO