Business Internaţional

Business MAGAZIN. Cum a reuşit o tânără de doar 23 de ani să construiască un imperiu cu doar 150 de dolari

Business MAGAZIN. Cum a reuşit o tânără de doar 23 de...

Autor: Iulian Tenchiu

17.12.2023, 12:18 1187

Când Anushka Purohit avea doar 10 ani, a fost şocată un barman de la Starbucks care arunca la gunoi resturile de prăjituri şi sandvişuri, scrie CNBC.

Un deceniu mai târziu, această amintire a ajutat-o să o să lanseze un startup care transformă surplusul de pâine în bere artizanală.

„Când te duci la micul dejun servit la hotel, au o pâine tartinabilă. În avion, toată lumea primeşte o felie de pâine şi o sticlă de apă.  Pâinea este atât de comună şi în toate mesele pe care le avem, motiv pentru care o mare parte din ea este aruncată”, a declarat Purohit, acum în vârstă de 23 de ani

Purohit şi trei colegi de facultate au avut această idee în timp ce erau blocaţi la studii online în timpul protestelor din Hong Kong şi a lockdown-ului venit pe fondul pandemiei prin care a trecut oraşul.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO