Business Internaţional

Business MAGAZIN. Cea mai bogată femeie din Europa de Est care a preluat cârma unui imperiu de peste 40 de miliarde de dolari vrea să îşi îşi îndrepte atenţia către Occident: Cea mai importantă prioritate a noastră este să asigurăm stabilitatea PPF şi apoi să facem din nou business

Business MAGAZIN. Cea mai bogată femeie din Europa de...

Autor: Iulian Tenchiu

07.02.2024, 14:37 1118

Atunci când cel mai bogat om al Europei de Est a murit subit în urma unui accident aviatic, foarte puţini ştiau cine este soţia sa, scrie Bloomberg.

Trei ani mai târziu, problema a dispărut, iar numele Renatei Kellnerova a devenit sinonim cu PPF – un uriaş conglomerat de business praghez care operează în telecomunicaţii, media, servicii financiare şi e-commerce – care gestionează peste 60.000 de angajaţi şi operaţiuni în 25 de ţări diferite.

Imperiul este evaluat la 43 de miliarde de dolari şi este cel mai bine cunoscut pentru că gestionează televiziunnile din şase ţări ale Europei de Est, fiind totodată şi una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din Cehia.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO