Business Internaţional

Business MAGAZIN. Ce este asistenţa virtuală, jobul care se plăteşte cu 100 de dolari pe ora şi poate fi făcut de oriunde

Business MAGAZIN. Ce este asistenţa virtuală, jobul...

Autor: Iulian Tenchiu

14.02.2023, 12:15 2356

Joburile secundare sau side hustles sunt de ceva timp modalitatea preferată a Generaţiei Z de a face bani în plus. Un side hustle care a început să atragă tot mai mulţi tineri este asistenţa virtuală, un ansamblu de abilităţi, care se recompensează şi cu 100 de dolari pe oră şi poate fi realizată de oriunde, scrie CNBC.

Termenul de „asistent virtual” defineşte o paletă largă de tipuri de talente diferite, printre care se numără programarea, planificarea evenimentelor, gestionarea reţelelor sociale, cercetare, Photoshop sau organizare. Toate aceste abilităţi intră sub umbrela asistenţei virtuale.

„Oricare ar fi abilitatea ta cel mai bine dezvoltată, poţi fi plătit pentru a ajuta pe cineva prin intermediul acesteia”, a declarat Jen Glantz, creatoarea platformei Bridesmaid for Hire.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO