Business Internaţional

Business MAGAZIN. 2024 ar putea fi anul de glorie pentru lumea cripto: Majoritatea proiectelor cripto lansate s-au prăbuşit, însă cel mai recent raliu al Bitcoin ar putea aduce la viaţă o avalanşă de monede digitale

Business MAGAZIN. 2024 ar putea fi anul de glorie pentru...

Autor: Iulian Tenchiu

11.03.2024, 12:21 2543

Revenirea Bitcoin ar putea însemna o nouă viaţă pentru mii de proiecte cripto lansate în trecut care au intrat în cădere liberă.

Potrivit unui studiu realizat de Alphauest şi Storible, 72% dintre proiectele cripto lansate până în prezent s-au prăbuşit, însă raliul înregistrat în acest an de cea mai importantă criptomonedă din lume ar putea aduce înapoi la viaţă monede digitale mai mici şi mai puţin cunoscute, scrie Business Insider.

După lansarea ETF-urilor pentru Bitcoin, interesul pentru lumea monedelor digitale a început să crească serios. De la lansarea din ianuarie, Bitcoin, cea mai cunoscută criptomonedă din lume, a crescut cu 47%. Specialiştii sunt de părere că raliul poate readuce în lumina reflectoarelor şi alte proiecte digitale care nu s-au bucurat de acelaşi succes precum Bitcoin.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO