Business Internaţional

Bilanţul contabil al unei muşcături. Gesturile controversate care încheie cariere financiare

Bilanţul contabil al unei muşcături. Gesturile...

Autor: Florin Marian

06.07.2014, 10:00 627

Luis Suarez pierde contracte publicitare importante după gestul incredibil făcut de el în timpul meciului cu Italia de la Campionatul Mondial. Sportivii atrag sponsori importanţi, dar îi pierd cu uşurinţă atunci când sunt implicaţi în scandaluri.

Fotbalistul uruguayan Luis Suarez a fost trimis acasă săptămâna trecută, de la Campionatul Mondial, după ce FIFA a decis să-l suspende pentru 9 jocuri la echipa naţională şi 4 luni din orice activitate fotbalistică. Totul, ca urmare a gestului său regretabil de a-l muşca pe adversarul direct Giorgio Chiellini în timpul partidei cu Italia, de la turneul final. Amenda de doar 66.000 de lire sterline (82.500 de euro) încasată de vedeta lui Liverpool e un fleac pentru fotbalist, care are un salariu săptămânal de 200.000 de lire sterline (250.000 de euro).

Atacantul riscă însă acum să piardă milioane de euro după ce câţiva sponsori foarte importanţi, cu care avea încheiate parteneriate de imagine, au anunţat că îi vor rezilia contractele.

Citiţi mai multe detalii pe prosport.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO