Business Internaţional

Banca americană de investiţii JPMorgan: Acordul Brexit va trece dacă UE va accepta o amânare a procesului

Banca americană de investiţii JPMorgan: Acordul Brexit...

Autor: Lacramioara Ivaz, Mediafax

23.10.2019, 12:40 111

Banca americană de investiţii JPMorgan a transmis miercuri că în condiţiile oferirii unui nou termen de retragere a Marii Britani din UE, de către liderii europeni, premierul britanic Boris Johnson ar putea obţine aprobarea Parlamentului de la Londra asupra Acordului, relatează agenţia Reuters. 

Este mai uşor să obţină rapid unanimitate dacă acceptă cererea trasmisă de Marea Britanie. Dar noi aşteptăm anunţul Franţei (şi a lui Barnier) că ia în considerare oferirea unui nou termen”, au transmis oficiali ai băncii.

„Dacă Consiliul alege să se reunească pentru a se decide asupra răspunsului oferit cererii Marii Britanii, ne aşteptăm ca argumentele lor să aibă succes. Şi dacă o scurtă amânare va fi oferită, ne aşteptăm ca prim-ministrul Johnson să revină la demersul său de obţinere a voturilor pentru Acordul de Retragere şi să aibă succes în a le obţine”, a transmis JPMorgan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO