Business Internaţional

Ascensiunea rapidă a culminat cu o prăbuşire explozivă în sondaje: Popularitatea lui Emmanuel Macron este în continuă scădere, ajungând la doar 30%

Ascensiunea rapidă a culminat cu o prăbuşire...

Autor: Marian Avram, Mediafax

04.09.2017, 12:34 108

Popularitatea lui Macron se află pe un trend descendent, în ultimele trei luni înregistrând o scădere de aporximativ 30%. Sondajul a fost efectuat de compania YouGov din Franţa la comanda Huffington Post.

Această scădăre a încrederii în preşedintele francez vine în urma anunţului făcut săptămâna trecută de Macron cu privire la reformele legislaţiei din domeniul muncii. Într-un interviu acordat recent revistei Le Point, Emmanuel Macron a precizat că se aşteaptă ca cetăţenii să fie nemulţumiţi şi nerăbdători.

”Când ajungi la putere, nu faci lucrurile în o sută de zile. Altfel am fi prima ţară în care campania prezidenţială ar dura doi ani şi în care stai la putere doar trei luni”, a afirmat Macron.

Şi susţinerea pentru prim-ministrul Édouard Philippe a scăzut, ajungând la 32%, cu 5% procente în minus faţă de aceeaşi perioadă a lunii trecute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO