Business Internaţional

Antrenorul care a refuzat o mărire de salariu de 3 milioane de dolari pe an şi a fost concediat a doua zi

Antrenorul care a refuzat o mărire de salariu de 3...

Autor: Octavian Calei

12.01.2014, 20:06 334

Antrenorul unei echipe de fotbal american a fost concediat după ce a refuzat o mărire de salariu de 3 milioane de dolari din partea clubului, scrie Business Insider.

Mike Munchak, antrenorul echipei Titans din statul american Tennesse, a fost concediat la începutul anului după ce a refuzat termenii noului contract prin care primea un salariu anual aproape de două ori mai mare. Potrivit condiţiilor impuse în contract, Munchak trebuia să concedieze zeci de antrenori secunzi însă el a refuzat să facă acest lucru.

„Nu pot concedia pe cineva atunci când nu cred că ar trebui concediat. A da afară pe cineva este groaznic. Prea multe persoane ar fi fost afectate”, a declarat antrenorul.

Administraţia clublui a insistat cu termenii contractului şi l-a concediat a doua zi.

Echipa s-a clasat pe locurile 22-26 în trei sezoane sub Munchak şi nu a câştigat mai mult de 10 partide. Titans a făcut investiţii masive anul acesta achiziţionând un jucător cu 46,8 milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO