Business Internaţional

Ambasadorul Adrian Zuckerman, care s-a întâlnit cu Bode, testat negativ pentru noul coronavirus

Ambasadorul Adrian Zuckerman, care s-a întâlnit cu...

Autor: Cosmin Pirv

08.11.2020, 21:39 53

Ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, a fost testat negativ pentru noul coronavirus. Acesta a fost testat după ce s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, confirmat ulterior cu Covid-19.

„Ambasadorul nu prezintă simptome specifice COVID-19, starea sănătăţii sale este una bună, iar duminică seară a primit rezultat negativ la testul pentru prezenţa coronavirusului”, a transmis duminică seara Ambasada SUA.

Adrian Zuckerman a avut, miercuri, o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode. „Ni s-a adus la cunoştinţă că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv. Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu a fost considerat caz de contact direct”, mai spun reprezentanţii Ambasadei.

Cu toate acestea, Zuckerman a anunţat că îşi suspendă întrevederile până la sosirea rezultatelor testului.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID - 19 şi, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunţat Lucian Bode pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO