Business Hi-Tech

Zitec vrea 1,3 mil. euro din aplicatii online

18.11.2009, 23:02 120

Zitec, companie locala specializata in dezvoltarea de aplicatiionline, estimeaza ca va atinge in acest an venituri de 1,3 mil.euro (2 mil. dolari), dublu fata de anul trecut, pe fondulcresterii comenzilor din Romania si de pe piata internationala.

Compania a castigat recent un proiect de peste 0,2 mil. euro,respectiv implementarea unui sistem de rezervari pentru sectiuneahoteluri a Paravion.ro, un portal de vanzari de bilete de aviondetinut de compania Millennium Tour.

"Investitia totala a Millennium Tour in acest proiect pana inacest moment este de peste 200.000 de euro, strict pe partea dedezvoltare software", au precizat pentru ZF reprezentantii Zitec.Aplicatia integreaza pe mai multe sisteme de rezervariinternationale si permite oferirea in timp real a mai multor ofertede cazare la hoteluri.

Infiintata acum sase ani, compania Zitec are in prezent peste 30de angajati si obtine aproximativ 80% din venituri din contracte cuclienti internationali.

Printre clientii din Romania ai companiei se numara J.W.Marriott, Mercedes-Benz, Amadeus, Bullguard si Proventys.

Compania este detinuta de Alexandru Lapusan, Simona Lapusan siAlexandru Novac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO