Business Hi-Tech

Zece idei de cadouri de Crăciun pentru pasionaţii de tehnologie. Galerie FOTO

 Sony DEV

Zece idei de cadouri de Crăciun pentru pasionaţii de tehnologie

Autor: Mădălina M.

07.12.2013, 15:19 2120

iPad Air este mai subţire, mai îngust şi mai uşor cu până la 28% decât vechiul model, iPad 4. Conexiunea wi-fi este, de asemenea, mai rapidă, însă autonomia bateriei rămâne în continuare de 10 ore. Preţul produsului porneşte de la 499 de dolari şi se găseşte şi pe rafturile marilor retaileri IT din România.

Samsung KN55S9 Smart OLED TV. Televizorul curbat de la Samsung, cu diagonala de 55 de inchi  are o caracteristică specială care le permite utilizatorilor care folosesc ochelari 3D să vadă imagini diferite în acelaşi timp. Televizorul poate fi comandat de pe site-ul producătorului pentru 9000 de dolari.

Cu ceasul inteligent Pebble, utilizatorii îşi pot accesa emailul, pot intra pe reţele sociale şi pot vedea cine îi sună chiar şi într-o zi cu soare foarte puternic, datorită ecranului care foloseşte tehnologia e-paper. Ceasul poate fi comandat pe siteul www.bestbuy.com şi costă în jur de 150 de dolari.

Binoclul digital Sony DEV-5 este un dispozitiv de înregistrare video HD care poate fi achiziţionat la preţul de aproape 9000 de lei din magazinele online din România. Pasionaţii de fotografie pot înregistra păsări, animale şi acţiune din sport. Binoclul este echipat cu funcţii avansate care permit captura 3D şi stabilizarea optică pentru imagini mai clare.

Căştile Quiet Comfort 20i/20 sunt primele căşti in-ear cu anularea zgomotului ambiental de la Bose care blochează complet sunetele din exterior. În acelaşi timp, la apăsarea unui buton, căştile permit utilizatorilor să  audă sunetele din jur fără a opri muzica, spre exemplu atunci când trec strada. Căştile costă 1450 de lei şi pot fi cumpărate de pe site-ul companiei producătoare.

Desktopul multimedia all-in-one Lenovo Idea Centre C440 este un dispozitiv multifuncţional, cu ecran multitouch ce oferă utilizatorilor o mai mare acurateţe şi flexibilitate a mişcărilor. Preţul porneşte de la 3.700 de lei şi poate fi comandat pe site-urile retailerilor IT din România.

Camera Sony Cyber-shot™ DSC-QX10 se ataşează la smartphone printr-un sistem ingenios de prindere , iar prin conexiunea Wi-Fi transformă telefonul într-o cameră foto de calitate. Camera are o rezoluţie îmbunătăţită şi poate înregistra videoclipuri HD. Dispozitivul costă 850 de lei pe site-urile de profil.

Pentru cei pasionaţi de filme, Philips a creat un proiector de buzunar cu o greutate mai mică de 30 de grame. PicoPix X2450 poate proiecta clipuri video de o calitate înaltă şi imagini cu diagonala de 305 cm, dublu fa. Preţul unui astfel de proiector ajunge la 1800 de lei şi este diponibil la magazinele online din România.

Console. Xbox One este cea mai nouă consolă de la Microsoft şi costă aproximativ 2.800 de lei în România, impreuna cu senzorul Kinect. Tehnologia avansată a inteligenţei artificiale oferă utilizatorilor experienţe mai realiste decât versiunea precedentă. Consola Sony Play Station 4 are un design modern şi dispune de tehnologii care oferă o experienţă mai captivantă de joc, incluzând un senzor extrem de sensibil. Consola va fi lansată în România pe 29 ianuarie 2014, iar preţul va pleca de la 1800 de lei.

Boxa BeatsPill, produsă de rapperul american Dr. Dre, surprinde printr-o sonorizare foarte puternică, în ciuda dimensiunilor reduse. Poate fi utilizată oriunde şi se conectează prin Bluetooth la orice telefon, oferind posibilitatea de a purta conversaţii telefonice de o calitate ridicată. Boxa este disponibilă şi în România, la preţul de 800 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO