Business Hi-Tech

Xerox: În Iaşi am căutat patru luni un specialist financiar, în Bucureşti l-am găsit într-o lună

Avantajul Iaşiului este acela că are un număr mai mare de absolvenţi ai Facultăţii de litere - limbi străine, dar experienţa în servicii a candidaţilor este mai săracă decât în Bucureşti.

Irina Butnaru, chieff of staff în cadrul Xerox Services Europe

Autor: Corina Mirea

10.03.2013, 19:37 2645

Xerox Services Europe, care are deja aproape 1.500 de angajaţi în birourile din Bucureşti, Oradea şi Iaşi, va mai deschide un centru în Capitală.

Indiferent de oraşul din care provine un candidat, diferenţa dintre cel pe care îl angajezi şi cel pe care îl respingi ca angajator stă în capacitatea lui de a negocia, de CV-ul şi experienţa pe care o are. Dacă în Iaşi puterea de negociere a angajaţilor, potenţialul lor şi CV-urile se apropie mult de cele ale candidaţilor din Capitală, la capitolul experienţă în domeniul serviciilor angajaţii din Bucureşti ies în avantaj, este de părere Irina Butnaru, cea care ocupă de circa nouă luni funcţia de chieff of staff în cadrul Xerox Services Europe şi care este responsabilă de centrul de servicii partajate Xerox Shared Services deschis la sârşitul anului trecut la Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO