Business Hi-Tech

Vodafone: telefon fix si pentru companii

11.09.2007, 19:28 47

Vodafone Romania a lansat un serviciu de telefonie fixa destinat companiilor, obiectivul urmarit de operator fiind acela de a furniza servicii complete telecom catre mediul de business, respectiv telefonie fixa si mobila, acces internet fix si mobil.
Serviciul Vodafone Office Zone (VOZ) permite efectuarea de apeluri in reteaua fixa Vodafone si catre orice alta retea de telefonie fixa la tariful de 0,03 $/ minut. VOZ permite si integrarea telefoanelor mobile si fixe din cadrul companiei intr-un singur grup, tarifele pentru apelurile intre membrii grupului fiind mai mici. Pentru apelurile realizate intre angajatii unei companii tariful unui apel catre un numar fix Vodafone este 0,02$/minut, iar catre un numar de telefon mobil Vodafone este de 0,08 $/minut. Apelurile catre alte retele mobile sunt taxate cu 0,12 $/minut.
VOZ este disponibil clientilor persoane juridice la tariful de 12 dolari/luna (fara TVA) pentru fiecare utilizator (cartela SIM) al serviciului din cadrul companiei. Pana la data de 30 septembrie tariful abonamentului este de 8$/luna.
"Vodafone Office Zone aduce clientilor de telefonie fixa din mediul de afaceri atat tarife foarte avantajoase, pentru optimizarea si controlul cat mai bun al costurilor de comunicatii, precum si o experienta de utilizare posibila, in prezent, doar in reteaua mobila", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania. Serviciul Vodafone Office Zone le asigura clientilor acces gratuit la serviciul Cost Control, Relatii cu Clientii, Casuta vocala Vodafone Vox, posibilitatea de a trimite si de a primi SMS-uri, in retelele mobile nationale si internationale si catre alte destinatii Vodafone fix, la aceleasi tarife ca si in reteaua mobila Vodafone.
Serviciul de telefonie fixa este disponibil la nivel national, in aria de acoperire a retelei GSM Vodafone, si utilizeaza numere cu prefixul "0372", urmat de alte 6 cifre. La activarea abonamentului, clientii vor primi telefonul Sagem MyH10.
Serviciul de telefonie fixa al Vodafone este practic furnizat printr-un telefon mobil special, a carui arie de utilizare este limitata pe o raza de maximum un kilometru de adresa indicata de client pentru utilizarea serviciului. In afara acestei arii, utilizatorii pot trimiite si primi SMS-uri, dar pot initia doar apeluri de urgenta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO