Business Hi-Tech

Vodafone lansează o soluţie integrată de e-mail pentru firme

Vodafone lansează o soluţie integrată de e-mail pentru firme

Autor: Adrian Seceleanu

25.05.2011, 23:40 906

Vodafone România, unul dintre cei mai mari operatori locali decomunicaţii, a lansat pentru clienţii companii Vodafone EmailProfesional Mobil, o soluţie integrată care oferă acces firmelormici şi mijlocii la un pachet ce include domeniu internet gratuit,internet pe mobil cu trafic inclus şi conturi e-mailpersonalizate.

"Lansarea serviciului Vodafone Email Profesional Mobil a pornitde la o nevoie reală - unu din doi clienţi din baza noastrăfoloseşte pentru corespondenţa de afaceri căsuţa de e-mailpersonală. Datorită noului produs al Vodafone, clienţii noştri voravea acces la căsuţe de e-mail personalizate", a declarat GabrielaMatei (foto), Chief Commercial Officer, EnterpriseBusiness Unit, Vodafone România. Ea a adăugat că utilizatorii careachiziţionează noul serviciu vor avea acces la smartphone-uri noila preţuri subvenţionate, trafic de 1 GB şi internet mobil laviteze mari.

Pachetul "Vodafone Email Profesional Mobil" este disponibil înportofoliul Vodafone la un preţ de 14,72 euro/ lună (TVA inclusă)şi include: domeniu gratuit, internet pe mobil (trafic 1 GBinclus), o căsuţă profesională de e-mail (cu o capacitate destocare de 7 GB), plus 5 conturi standard de e-mail (3 GB).Vodafone România avea peste 9,1 milioane de clienţi la finele luniimartie 2011.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO