Vodafone lansează o soluţie integrată de e-mail pentru firme

Autor: Adrian Seceleanu 25.05.2011

Vodafone România, unul dintre cei mai mari operatori locali de comunicaţii, a lansat pentru clienţii companii Vodafone Email Profesional Mobil, o soluţie integrată care oferă acces firmelor mici şi mijlocii la un pachet ce include domeniu internet gratuit, internet pe mobil cu trafic inclus şi conturi e-mail personalizate.

"Lansarea serviciului Vodafone Email Profesional Mobil a pornit de la o nevoie reală - unu din doi clienţi din baza noastră foloseşte pentru corespondenţa de afaceri căsuţa de e-mail personală. Datorită noului produs al Vodafone, clienţii noştri vor avea acces la căsuţe de e-mail personalizate", a declarat Gabriela Matei (foto), Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone România. Ea a adăugat că utilizatorii care achiziţionează noul serviciu vor avea acces la smartphone-uri noi la preţuri subvenţionate, trafic de 1 GB şi internet mobil la viteze mari.

Pachetul "Vodafone Email Profesional Mobil" este disponibil în portofoliul Vodafone la un preţ de 14,72 euro/ lună (TVA inclusă) şi include: domeniu gratuit, internet pe mobil (trafic 1 GB inclus), o căsuţă profesională de e-mail (cu o capacitate de stocare de 7 GB), plus 5 conturi standard de e-mail (3 GB). Vodafone România avea peste 9,1 milioane de clienţi la finele lunii martie 2011.