Business Hi-Tech

Vodafone lanseaza net mobil la 21,6 Mbps in 15 mari orase. Pretul - 27 de euro pe luna

06.04.2010, 12:09 34

Vodafone Romania, numarul doi pe piata locala de telefoniemobila, a anuntat extinderea retelei HSPA+, care ofera viteze deinternet mobil de pana la 21,6 Mbps pentru download si de pana la5,7 Mbps pentru upload, intr-un numar de 15 noi localitati, in plusfata de Bucuresti.

"In urma cu 5 ani, lansam, in premiera pe piata locala,serviciile 3G. In anii care au urmat, am continuat investitiilepentru a avea cea mai moderna si performanta retea din Romania. Nebucuram sa anuntam astazi ca serviciile de internet mobil la celemai mari viteze, de pana la 21,6 Mbps, sunt disponibile unui numarsi mai mare de clienti Vodafone, prin extinderea retelei HSPA+ lanivel national. Clientii nostri pot utiliza acum serviciile de datemobile la viteze superioare in 16 mari orase si zone turistice dintara. In continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile debroadband mobil ramane pentru noi o prioritate pentru a permite catmai multor clienti accesul la servicii si solutii inovatoare", aspus Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania.

Vodafone Romania ofera cea mai extinsa acoperire pentruserviciile de broadband mobil la viteze de pana 21,6 Mbps, printehnologia HSPA+, care cuprinde acum zonele cu cerere mare detrafic din 16 orase si statiuni din Romania: Bucuresti,Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Sibiu,Arad, Baia-Mare, Pitesti, Oradea, Targu-Mures, Satu Mare, Mamaia siBran.

Clientii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul debusiness, pot achizitiona cele mai mari viteze de date mobiledisponibile pe piata, cu pachetul internet Nelimitat Profesional,cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 26,99 Euro / luna(cu TVA). Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxatsuplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la128 kbps download si 64kbps upload.

Vodafone a fost primul operator care a lansat comercialserviciile HSPA+ in Romania, in septembrie 2009, disponibileinitial in cele mai importante centre de business, zonerezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare dinBucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO