Business Hi-Tech

Vodafone aduce HTC Wildfire, un smartphone cu ecran tactil bazat pe Google Android

Vodafone aduce HTC Wildfire, un smartphone cu ecran tactil bazat pe Google Android
27.07.2010, 19:28 178

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, valansa pe 28 iulie smartphone-ul HTC Wildfire, la preţuri carepornesc de la zero euro pentru clienţii noi care semnează contractepe doi ani.

Mobilul este oferit gratuit pentru abonamente pe doi ani laVodafone Complet 1.000 (cu un tarif de 12,49 euro pe lună),împreună cu un abonament internet pe mobil cu un volum de datelunar de 1 GB. Cu un abonament Vodafone Complet 800 (cu un tarif de9,36 euro pe lună), şi internet pe mobil cu un trafic lunar de 500MB telefonul costă 59 de euro. Ambele abonamente la net mobilasigură acces la viteze de până la 7,2 Mbps.

HTC Wildfire utilizează platforma Google Android 2.1 şi are unecran tactil capacitiv de 2,1 inci, şi conectivitate Wi-Fi şiBluetooth. Mobilul include şi radio FM, modul GPS, cameră foto de 5megapixeli cu autofocus şi vine în pachet cu un card de memorie de2 GB.

Telefonul va fi disponibil în magazine din data de 28 iulie,dată la care Vodafone va publica toate detaliile ofertei comercialepentru acest mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO