Business Hi-Tech

Vodafone a extins în ultimul an acoperirea reţelei mobile cu un număr de peste 700 de staţii 4G, accesibilă în 158 de localităţi din mediul rural

Vodafone România a extins în ultimul an acoperirea reţelei mobile cu un număr de peste 700 de staţii 4G, asigurând conectarea la servicii de voce şi date mobile pentru aproximativ 150.000 de locuitori din 158 de localităţi din mediul rural.

În prezent, Vodafone asigură o acoperire cu servicii de comunicaţii pentru 96% din populaţia din mediul rural.

În aceeaşi perioad, mai 2020-iunie 2021, Vodafone şi-a extins reţeaua fixă în 21.000 de localităţi din mediul rural.

„Digitalizarea României înseamnă acces egal la infrastructură şi servicii digitale atât pentru locuitorii din mediul urban, cât şi pentru cei din mediul rural. Conectarea comunităţilor rurale, inclusiv a celor mai izolate, este esenţială pentru dezvoltarea societăţii în ansamblu, prin reducerea decalajului digital, a inechităţilor, prin crearea de oportunităţi de dezvoltare şi asigurarea de şanse egale la un viitor digital mai bun pentru cetăţenii şi companiile din aceste zone”, a declarat Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România şi Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, o conexiune stabilă şi cea mai bună experienţă Wi-Fi din România prin intermediul router-ului Super Wi-Fi.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.