Business Hi-Tech

VIDEO. Americanii de la Fortis, un producător de jocuri care a făcut deja o achiziţie în România, au în plan să ajungă la o echipă locală de 100 de oameni

Autor: Adrian Seceleanu

11.01.2023, 11:00 308

♦ Shawn Foust, directorul operaţional al Fortis: „Orice piaţă pare ieftină când o compari cu Bay Area din California (San Francisco), astfel că pentru noi diferenţa dintre salariul pentru un om în SUA şi unul în România este relevantă, pentru că ne permite să angajăm mai mulţi oameni, iar noi avem nevoie de această flexibilitate“.

Fortis Games, un nou studio de jocuri din Statele Unite – fondat de mai multe nume cu greutate din industria globală de profil şi care a făcut mai multe achiziţii în 2022, inclusiv start-up-ul Metagame din Bucureşti – are în plan să se extindă puternic în România şi să ajungă în timp la o echipă de aproximativ 100 de oameni. La data achiziţiei, Metagame avea o echipă de 15 oameni.

„Ne-am dori foarte mult să ajungem în timp la o echipă 100 de oameni în România. Cred că partea grea nu este dacă există sau nu aceşti oameni în România. Partea grea este dacă vor sau nu să lucreze cu noi“, a declarat într-un interviu pentru ZF, acordat în Bucureşti, Shawn Foust, directorul operaţional al Fortis.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO