Business Hi-Tech

VIDEO. Acceleratorul InnovX-BCR la SelectUSA 2023. Drazen Orescanin, fondator Data Privacy Manager: sunt foarte mulţumit de lucrurile pe care le-am făcut aici anul acesta, cu contactele şi oportunităţile pe care le avem

Autor: Adrian Seceleanu

28.05.2023, 16:30 51

O delegaţie de 9 companii care au „absolvit” programul de accelerare InnovX-BCR au participat, la finele lunii aprilie, la SelectUSA, cel mai mare eveniment dedicat investiţiilor străine în SUA, cu suportul aceleratorului. ZF vă prezintă interviuri realizate cu membri ai delegaţiei la SelectUSA despre cum a fost conferinţa, care sunt principalele informaţii obţinute şi care sunt învăţăturile trase de antreprenorii care se uită spre o extindere pe piaţa americană.

Drazen Orescanin, fondator Data Privacy Manager, o companie din Croaţia care a trecut prin acceleratorul InnovX-BCR, a vorbit despre calitatea conexiunilor de la summit.

"Aşadar, am fost aici anul trecut şi atunci am întâlnit echipa InnovX-BCR şi am decis să aplic pentru programul InnovX-BCR. Aşadar, am amintiri foarte, foarte bune de anul trecut despre conferinţă. De asemenea, la conferinţa de anul trecut au fost nişte sesiuni cu adevărat foarte bune. Am avut unele contacte cu adevărat foarte bune şi de fapt, când am primit invitaţia de la InnovX să mă alătur delegaţiei pentru conferinţă, nu m-am gândit prea mult la asta şi sunt foarte mulţumit de lucrurile pe care le-am făcut aici anul acesta, cu contactele şi oportunităţile pe care le avem”, a afirmat Orescanin.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO