Business Hi-Tech

UPC a lansat un serviciu de televiziune digitală pentru companii

Autor: Adrian Seceleanu

25.01.2011, 23:45 31

UPC România, numărul doi pe piaţa locală de servicii TV, alansat un pachet de servicii de televiziune digitală pentrucompanii, la tarife care pornesc de la 5 euro pe lună pentru ogrilă de 60 de programe, au anunţat reprezentanţii companiei. Celedouă abonamente disponibile pentru serviciul de televiziunedigitală sunt: Business TV Digital Optim pentru 5 euro abonamentlunar (60 de canale) şi Business TV Digital Confort - 8 euroabonament lunar (94 de canale).

Clienţii companii pot vizualiza şi 11 canale în format HD şi potachiziţiona şi opţiunea DVR (recorder digital). Potrivit CristineiCostăchescu, director de marketing al diviziei UPC Business,mediaboxul digital pus la dispoziţie are capacitatea de aînregistra până la 140 de ore, stocând până la 320 GB şi are douătunere pentru înregistrarea simultană a două programe. Costăchesculucrează la UPC din 2010. Înainte de a se alătura echipei UPC, ea alucrat la Romtelecom şi Zapp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO