Business Hi-Tech

Un antreprenor român atacă piaţa din SUA cu „factura pe WhatsApp“

Un antreprenor român atacă piaţa din SUA cu „factura...

Autor: Ioana Nita

28.09.2015, 00:06 1108
Alexandru Cîrcei, unul din­tre fondatorii agenţiei locale de e-commerce Copimaj, a lansat săp­tămâna trecută în San Fran­cis­co o soluţie de facturare direct de pe telefonul mobil pentru persoa­nele cu profesii liberale, precum pro­gramatori, designeri, terapeuţi sau instalatori sau pentru firmele care furnizează servicii sau pro­duse la domiciliul clienţilor. Solu­ţia, numită Billme, se poate inte­gra cu aplicaţii de socializare pre­cum WhatsApp, Facebook Mes­sen­ger sau cu cli­entul de e-mail de la Google - Gmail.
 
„Billme este un pro­dus uşor de folosit pentru cei care se află tot tim­pul în mişcare pen­tru că le permite să tri­mită o factură prin reţele sociale ca WhatsApp sau Facebook Messen­ger, să urmărească da­că clientul a pri­mit factura, de câte ori a deschis-o şi din ce locaţii. Astfel, pres­tatorul o să fie plă­tit mult mai uşor prin card bancar, cu o simplă scanare, sau prin Apple Pay, prin iden­tificarea ampren­tei“, a decla­rat Cîrcei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO