Business Hi-Tech

Ucrainienii de la SoftServe au recrutat-o pe Lili Grecu pentru a gestiona departamentul HR din România

Ucrainienii de la SoftServe au recrutat-o pe Lili Grecu...

Autor: Ioana Niţă

22.02.2024, 21:32 198

Compania ucraineană SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IT în regim outsourcing din Europa Centrală şi de Est, a recrutat-o pe Lili Grecu pentru poziţia de Talent Operations Manager pentru România, unde are deja angajaţi peste 130 de specialişti IT. Lili Grecu va gestiona întreaga activitate a departamentului de recrutare de pe plan local, punând accentul pe optimizarea proceselor şi eficienţa operaţională, potrivit unui anunţ al SoftServe.

Cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, Lili Grecu şi-a început cariera ca recrutor în 2012 şi la scurtă vreme a fost promovată ca lider de echipă. Pas cu pas, cariera lui Lili Grecu s-a dezvoltat – în 2022 fiind numită director de recrutare.  De-a lungul carierei sale a gestionat proiecte de recrutare complexe, atât la nivel local, cât şi internaţional, expertiza sa fiind axată în special pe regiunea EMEA.

„Mi-a plăcut dintotdeauna să lucrez cu oamenii şi, după 14 ani de activitate în acest domeniu, am simţit că este timpul să am noi provocări. Am ales SoftServe România pentru oportunitatea de a construi de la fundaţie o companie şi de a aşeza piesele potrivite pentru o dezvoltare sustenabilă. Piaţa de talente din România are un potenţial uman imens şi este important să gândim strategii, astfel încât să atragem specialişti care să rezoneze cu viziunea şi obiectivele companiei”, a declarat Lili Grecu, Talent Operations Manager SoftServe România. Absolventă a Facultăţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Lili Grecu a urmat studii post-universitare de master în cadrul aceleiaşi universităţi şi s-a specializat în resurse umane.

SoftServe investit câteva milioane de dolari în centrul său de dezvoltare din România, deschis la Bucureşti în 2022, unde lucrează în prezent peste 130 de persoane. Având aproape 60 de birouri în 14 ţări, ucrainenii de la SoftServe au ales să se extindă şi în România pentru a putea deservi mai bine clienţii din Europa şi din Orientul Mijlociu. Echipa SoftServe de pe plan local lucrează acum pentru companii din retail, producţie şi domeniul financiar, inclusiv companii din lista Fortune 500.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO