Business Hi-Tech

Turk Telekom a numit un nou administrator la compania de comunicaţii Euroweb România

Yavuz Yildirim, director general al diviziei internaţionale, Turk Telekom

Yavuz Yildirim, director general al diviziei internaţionale, Turk Telekom

Autor: Adrian Seceleanu

20.02.2024, 09:30 311

Turk Telekom, proprietarul furnizorului de servicii de comunicaţii pentru companii Euroweb România, cu afaceri de 52 mil. lei în 2022, a numit un nou administrator în cadrul societăţii - pe Yavuz Yildirim, directorul general al diviziei internaţionale a grupului, conform unei decizii luate de adunarea acţionarilor, care a fost publicată recent în Monitorul Oficial.

„Adunarea Generală a Asociaţilor aprobă revocarea mandatului de administrator al dlui Suklu Kutlu. Adunarea Generală a Asociaţilor aprobă numirea unui nou administrator în persoana dlui Yildirim Yavuz, pentru un mandat ce va începe de la data semnării prezentei hotărâri a Adunării Generale Ordinare, respectiv de la data de 22.12.2023, până la data de 27.12.2027“, conform sursei citate.

Euroweb România a raportat în anul 2022 afaceri de 51,9 mil. lei, mai mari cu 21% şi o pierdere netă de 2,6 mil. lei, cu un număr mediu de 58 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO