Business Hi-Tech

TotalSoft lansează un pachet de aplicaţii pentru producătorii agricoli

Autor: Adrian Seceleanu

19.03.2012, 00:04 207

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de aplicaţii din România, a lansat un pachet de soluţii software destinate simplificării şi eficientizării activităţii producătorilor agricoli. Pachetul include o serie de programe special dezvoltate pentru companiile din agricultură care permit programarea, planificarea şi gestionarea materialelor, utilajelor şi activităţilor specifice unui an agricol (arat, semănat, erbicidat sau recoltat).

"Identificând nevoile specifice acestui domeniu, TotalSoft propune un pachet de soluţii software care oferă agricultorilor informaţiile necesare procesului agricol, susţinându-l prin raportări grafice şi tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu. (...) oferă şi posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor şi a costurilor în timp real, precum şi analiza profitabilităţii la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.). Pachetul înglobează mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrării şi analizării indicatorilor de performanţă (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivării documentelor (Charisma Document Management), precum şi managementului resurselor umane şi salarizării (Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol", potrivit companiei.

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali de software, controlat de fondul elen de investiţii Global Finance, a obţinut anul trecut venituri totale de 25,9 mil. euro, în creştere cu peste 15% şi un profit operaţional (EBITDA) de 4,5 mil. euro, mai mare cu peste 28% faţă de anul precedent. Veniturile înregistrate în România au însemnat 21,96 mil. euro, în creştere cu peste 21% faţă de cele din 2010, diferenţa provenind din implementări de soluţii complexe în conturi internaţionale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO