Business Hi-Tech

Toalete cu Internet, marca MSN

09.05.2003, 00:00 15

Dependentii de Internet si de mesageria rapida au sanse ca in viitorul nu prea indepartat s poata naviga pe web si din toaletele publice.
Subiectul a mai fost abordat dar de aceasta data intentia de a crea toalete publice cu acces la net pare mai aproape de realitate. Proiectantul urmeaza a fi nimeni altul decat gigantul software Microsoft. Mai exact divizia MSN, cea care administreaza portalul cu acelasi nume.
Proiectul va fi realizat in Marea Britanie iar e-toaletele mobile vor avea in fata "tronului" o tastatura wireless si un ecran mobil cu plasma.
Microsoft s-a gandit si la cei care vor astepta sa le vina randul la toaleta. Si lor li se va pune la dispozitie, in exteriorul cabinei, o tastatura fara fir si un ecran cu plasma rezistente la intemperii.
Oficialii MSN spun  ca negociaza cu diverse companii care sa fabrice o hartie igienica speciala, pe care sa fie imprimate recomandari de adrese web.
Toaletele cu Internet ar putea fi utilizate chiar in aceasta vara la festivalurile britanice in aer liber.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO