Business Hi-Tech

Telerenta şi grupul BobNet au lansat un automat de unde se pot închiria televizoare

Telerenta şi grupul BobNet au lansat un automat de unde...

Autor: Ioana Nita

12.07.2023, 00:04 198

Start-up-ul local Telerenta, care a construit o platformă automatizată pentru închirierea de echipamente electronice, a lansat un serviciu nou, numit RentBox, care le permite utilizatorilor casnici să închirieze pe loc un televizor de la un aparat automatizat.

Serviciul este dezvoltat împreună cu grupul BobNet, specializat în dezvoltarea de dispozitive IoT şi soluţii automatizate pntru retail, ambele start-up-uri fiind susţinute de fondul american de investiţii NCH (New Century Holdings). 

„Soluţia de închiriere instant RentBox este perfect adaptată dinamicii momentului şi vine în întâmpinarea dorinţelor consumatorului modern să obţină totul aici şi acum, ale consumatorului care apreciază libertatea şi flexibilitatea, care caută şi adoptă uşor inovaţiile tehnologice. Prin soluţia de închiriere instant RentBox, Telerenta accesează o nouă zonă de retail, ce presupune prezenţă fizică cu un grad înalt de automatizare şi un alt tip de interacţiune cu clienţii şi prospecţii“, a spus Mădălin Ilie, CEO Telerenta. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO