Business Hi-Tech

Talpeş, Bitdefender: Veniturile grupului au crescut cu 26% anul trecut. Ţinta pentru 2014, plus 30%

Florin Talpeş, fondator şi CEO al producătorului de software Bitdefender

Florin Talpeş, fondator şi CEO al producătorului de software Bitdefender

Autor: Adrian Seceleanu

19.08.2014, 00:06 383
Furnizorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, care s-a extins puternic la nivel internaţional în ultimii ani, a înregistrat anul trecut, la nivelul întregului grup, venituri mai mari cu 26%, a declarat pentru ZF Florin Talpeş, fondator şi CEO, fără a oferi însă detalii despre nivelul exact al afacerilor.
 
„Grupul Bitdefender şi-a accelerat creş­terea în 2013, (...). Planurile noastre sunt ca în 2014 să creştem cu peste 30%“, a declarat Talpeş. Rezultatul este în linie cu estimările anterioare anunţate de companie, respectiv o creştere de 25% a veniturilor. „Veniturile Bitdefender vor creşte anul acesta (în 2013 – n. red.) cu 25%, avansul fiind susţinut de segmentul online“, declarase Florin Talpeş la evenimentul la ZF Digital ’13, care a avut loc în luna octombrie. „2013 se va încheia cu o creştere de 25%, cea mai mare parte din online, unde creşterea este de 40%. Focusul nostru este în acest moment pe piaţa nord- americană şi piaţa vest-europeană, în special Germania“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO