Business Hi-Tech

Svetozar Georgiev, general partner, Eleven Ventures – fond de investiţii bulgăresc: Suntem hotărâţi să sprijinim ecosistemul românesc de start-up-uri şi suntem activi în căutarea ideilor cu potenţial. Domeniile de interes includ fintech, future of work, healthcare şi sustainable food

Svetozar Georgiev, general partner, Eleven Ventures: Spre deosebire de regiuni precum Silicon Valley, talentul în România este mult mai loial, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil pentru companii.

Svetozar Georgiev, general partner, Eleven Ventures: Spre deosebire de regiuni precum Silicon Valley, talentul în România este mult mai loial, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil pentru companii.

Autor: Alexandra Cepăreanu

16.11.2023, 10:30 73

„Suntem mereu în căutare de fondatori pasionaţi şi orientaţi spre schimbare, care lucrează la soluţii şi produse ce abordează probleme din lumea reală.“  Eleven Ventures a investit 5,4 milioane de euro în cinci start-up-uri româneşti – printre care se regăsesc Frisbo, Flaminjoy (fost ProductLead) şi SuperOkay.

Fondul de venture capital Eleven, originar din Bulgaria, axat pe investiţii pre-seed şi seed în start-up-uri din Europa de Sud-Est, are în continuare „lupa“ pusă pe piaţa din România şi caută idei cu potenţial, a spus pentru ZF Svetozar Georgiev, general partner, Eleven Ventures. Pe piaţa locală, VC-ul a investit deja în cinci start-up-uri româneşti, printre care se numără Frisbo, Flaminjoy (fost ProductLead) şi SuperOkay.

„Suntem hotărâţi să sprijinim ecosistemul românesc de start-up-uri şi suntem activi în căutarea şi întâlnirea fondatorilor români cu idei cu potenţial. Domeniile noastre de interes pentru investiţii includ «fintech, future of work, healthcare şi sustainable food». Suntem mereu în căutare de fondatori pasionaţi şi orientaţi spre schimbare, care lucrează la soluţii ce abordează probleme din lumea reală în aceste verticale. Am investit până acum în cinci start-up-uri româneşti, toate făcând parte din cel de-al treilea fond al nostru. Suma totală investită până în prezent este de 5,4 milioane de euro“, a spus Svetozar Georgiev.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO