Business Hi-Tech

Suedezii de la Axis Communications au recrutat un manager de vânzări de la Oracle: Mircea Tudosie

Suedezii de la Axis Communications au recrutat un manager...

Autor: Ioana Nita

02.12.2019, 00:00 217

Compania de origine suedeză Axis Communications, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa globală de camere video de supraveghere, l-a recrutat pe Mircea Tudosie pe poziţia de inside sales account manager pentru operaţiunile din România, făcând astfel paşi spre extinderea biroului local.

Anterior, Mircea Tudosie a lucrat pentru gigantul american Oracle, iar acum, în cadrul Axis Communications, el se va ocupa de relaţia cu partenerii companiei suedeze în România, gestionând conturile mici şi mijlocii. Axis Communications are o experienţă de peste 35 de ani în dezvoltarea, producerea şi comercializarea de echipamente de reţea, compania suedeză creând prima cameră video cu conectare la reţea din lume în urmă cu 23 de ani. 

„Axis Communications acordă o importanţă deosebită fiecărei pieţe pe care activează, iar interesul pentru piaţa de securitate din România l-a demonstrat în repetate rânduri, prin implicare activă în diverse evenimente locale şi dezvoltarea unor canale solide de comunicare cu partenerii. Din aceste considerente a fost de altfel înfiinţat şi biroul local Axis Romania, care a menţinut de-a lungul timpului o legătură strânsă cu toţi partenerii locali şi a cărui echipă se extinde acum, pentru a putea răspunde şi mai bine cerinţelor din România. Venirea lui Mircea va contribui atât la succesul viitor al companiei, cât şi la îmbunătăţirea securităţii din toate domeniile de activitate din România”, a declarat Pavel Marek, Sales Manager CE, Axis Communications.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO