Business Hi-Tech

Star Taxi atacă segmentul B2B cu un serviciu pentru transportul angajaţilor

Vicol Moldoveanu

Vicol Moldoveanu

Autor: Ioana Nita

15.12.2022, 00:05 657

Star Taxi, una dintre primele aplicaţii mobile româneşti de taxi, a lansat un serviciu dedicat companiilor prin intermediul căruia acestea pot asigura transportul decontat angajaţilor lor, potrivit unui anunţ al companiei. Lansată în urmă cu peste zece ani, platforma Star Taxi are înrolaţi peste 25.000 de şoferi de taxi la nivel naţional şi peste 2 milioane de utilizatori în cele peste 20 de oraşe în care operează.

„Prin  noul serviciu, punem la dispoziţia clienţilor corporate o modalitate simplă şi extrem de facilă de a gestiona cu succes beneficiul acordat angajaţilor, şi anume transportul în condiţii de siguranţă decontat, oferindu-le, totodată, o eficientizare a managementului financiar. Fie că vorbim despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, Star Taxi Corporate vine în întâmpinarea nevoilor pe care companiile le au cu un sistem de administrare complet, cu costuri transparente şi fără tarife dinamice, care să le uşureze activitatea“, a declarat Vicol Moldoveanu, CEO al Star Taxi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO