Business Hi-Tech

Sony pregateste consola PSX

06.10.2003, 00:00 12

Producatorul japonez de electronice Sony a anuntat ca va prezenta in curand noua consola de joc PSX, care are hard-disc pentru stocarea aplicatiilor, tuner TV pentru receptionarea programelor televiziunii si DVD-recorder pentru inregistrarea lor.
Consola are la baza sistemul Play Station II, care s-a dovedit un succes de piata la nivel international. Noua consola multifunctionala va fi prezentata la salonul IT CEATEC 2003 din Japonia, ce incepe saptamana aceasta. Sony va lansa PSX in aponia inainte de finalul acestui an, iar consola va ajunge in Europa si SUA abia in 2004, spun oficialii companiei. Purtatorul de cuvant al Sony s-a ferit insa sa prezinte date precise privind lansarea PSX. Unii analisti sustin insa ca noul sistem multifunctional ar putea scadea vanzarile Sony pe anumite domenii, avand in vedere ca gigantul japonez nu a reusit sa se impuna pe piata cu sistemele PC Vaio si alte gadgeturi eelctronice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO